Leveringsinformatie tijdens Covid-19-periode

Tijdens deze ongewone situatie wensen we je de meest recente informatie te geven. Daarom worden alle inlichtingen samengebracht onder de GLS Groepswebpagina. Vind alle nodige info op:

GLS Groepswebpagina

GLS-bezorger haalt pakket uit de bestelwagen voor bezorging

Om leveringen te vergemakkelijken in de huidige situatie, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de bezorgers toegang kunnen krijgen via de gebruikelijke deur/hoofdingang en zonder extra procedures of wachttijden. Download ons document en hang deze op uw voordeur. Deze laat de bezorger toe te zien dat uw bedrijf of winkel toegankelijk is. Let op: dit garandeert niet dat de bezorger belt maar kan de levering sterk vergemakkelijken.

Toegankelijk voor leveringen?

Vragen ?

Contacteer ons via de volgende kanalen:

Onze medewerkers doen alles aan om je de beste service te bieden en aan jouw verwachtingen te voldoen.

GLS biedt ook contactloze levering aan

Wij raden iedereen aan om te kiezen voor een contactloze levering. Contactloze leveringen zijn mogelijk wanneer de bestemmeling GLS toelaat de zending te leveren op een aangegeven locatie. Hiervoor hebben we een ingevulde leveringsvolmacht nodig. Deze is hier beschikbaar .

Het merendeel van onze GLS Parcel Shops zijn open voor uw pakketafgifte of -ophaling. Door de nieuwe overheidsmaatregelen kunnen de actuele openingstijden afwijken van deze opgegeven op onze website. Informeer dus vooraf bij de Parcel Shop of een afspraak nodig is.

Het maximale pakketgewicht van 31,5 kg is nog steeds van toepassing is in heel Europa. Zwaardere pakken kunnen evenwel verzonden worden via ons Freight-netwerk.

Maatregelen ter bescherming van de gezondheid

De gezondheid van iedereen is onze prioriteit. We hebben passende maatregelen ingevoerd op basis van de officiële aanbevelingen. De maatregelen omvatten:

Hygiëne en uitrusting

We hebben alle depots uitgerust en alle medewerkers, transportpartners en chauffeurs voorzien van maskers, ontsmettingsmiddelen en andere beschermingsmiddelen.

Verdeling van het personeel

De meeste administratieve medewerkers werken vanuit huis. Waar dit niet mogelijk is, wordt er rekening gehouden bij de ruimtelijke verdeling met de sociale afstand.

Contactloze levering

Voor onze afzenders en bestemmelingen bieden wij de mogelijkheid om contactloos te leveringe dankzij onze DepositService en FlexDeliveryService.

Verdere maatregelen

Wij houden de situatie voortdurend in de gaten en nemen onmiddellijk de aangegeven maatregelen wanneer nodig.

Alle dochterondernemingen van GLS voeren ook de aangegeven preventieve maatregelen uit volgens de lokale eisen.

Blijf veilig en gezond thuis, GLS trotseert alle gevaren voor een succesvolle levering van uw zendingen !