GLS Belgium

Onze hoogwaardige leveringsdiensten zijn gericht op bedrijven en particulieren. Onze focus ligt op de pakket-, vracht- en expresssector zowel voor B2B als B2C.

Onze toewijding aan diversiteit en inclusie - Voor de mensen van vandaag en morgen

Diversiteit en inclusie zijn belangrijke principes bij GLS. Wij weten dat het succes van ons bedrijf afhangt van de mensen die voor GLS werken. Dit staat los van hun etniciteit, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid of andere wettelijk beschermde kenmerken. Het is niet alleen onze ethische verantwoordelijkheid om een diverse en inclusieve bedrijfscultuur te promoten, maar ook een essentieel element van het bedrijf dat wij willen zijn.

Om een diverse en inclusieve werkomgeving volledig te ondersteunen en een duurzame impact te bereiken, streven wij als GLS Group naar het volgende:

Een inclusieve werkomgeving creëren waarin onze werknemers zich gewaardeerd voelen voor hun bijdragen, gerespecteerd en eerlijk behandeld worden, en zich thuis voelen.

Alle werknemers gelijke kansen bieden, inclusief mogelijkheden voor opleiding, ontwikkeling, groei en vooruitgang.

Het werven van ruimdenkende kandidaten van alle etniciteiten, geslachten, leeftijden, seksuele geaardheden en andere kenmerken.

Samenwerken met een verscheidenheid aan partners om onze innovatie te stimuleren en dichter bij de gemeenschappen om ons heen te staan.

GLS en de Rode Duivels : een duivels team!

GLS Belgium steunt de Rode Duivels, de Belgische Nationale voetbalploeg.
Sinds 2011 is GLS, dé specialist in logistieke diensten, één van de officiële hoofdsponsors van het Belgische nationale voetbalteam.

Wat GLS Belgium en de Rode Duivels gemeen hebben? Beiden zijn teamspelers met sterke punten en een duidelijk doel. Snel, betrouwbaar en recht op doel af. De Duivels met de bal op het veld, GLS met pakketleveringen op de baan.

Het succes van de Rode Duivels is duidelijk hun teamwerk. Het huidige team steekt prachtig in elkaar en is sterk gemotiveerd. Met jong talent en ervaren spelers bouwt het huidige team een mooi vervolg op de vroegere successen van het Belgische voetbal. Als belangrijke ambassadeurs voor België dragen de Rode Duivels bovendien een positief beeld van ons land uit.

Iedereen mee!

Samen meer bereiken. Als officiële hoofdsponsor van de Rode Duivels staat GLS België altijd als een blok achter het team. Per thuiswedstrijd van de Rode Duivels beschikt GLS over een aantal tickets. GLS nodigt ook altijd een aantal sociaal of economisch minder bedeelde kinderen en gehandicapte kinderen op de wedstrijden uit.

Onze medewerkers in de verscheidene GLS-depots zorgen er bovendien voor dat elk van hen regelmatig een liefdadigheidsorganisatie voor een bezoek aan het stadion uitnodigt. Altijd een blije en enthousiaste beleving voor deze organisaties!