GLS Belgium

Onze hoogwaardige leveringsdiensten zijn gericht op bedrijven en particulieren. Onze focus ligt op de pakket-, vracht- en expresssector zowel voor B2B als B2C.

Scheidsrechter plaatst de GLS bal op het gras Scheidsrechter plaatst de GLS bal op het gras

GLS en de Rode Duivels : een duivels team!

GLS Belgium steunt de Rode Duivels, de Belgische Nationale voetbalploeg.
Sinds 2011 is GLS, dé specialist in logistieke diensten, één van de officiële hoofdsponsors van het Belgische nationale voetbalteam.

Wat GLS Belgium en de Rode Duivels gemeen hebben? Beiden zijn teamspelers met sterke punten en een duidelijk doel. Snel, betrouwbaar en recht op doel af. De Duivels met de bal op het veld, GLS met pakketleveringen op de baan.

Het succes van de Rode Duivels is duidelijk hun teamwerk. Het huidige team steekt prachtig in elkaar en is sterk gemotiveerd. Met jong talent en ervaren spelers bouwt het huidige team een mooi vervolg op de vroegere successen van het Belgische voetbal. Als belangrijke ambassadeurs voor België dragen de Rode Duivels bovendien een positief beeld van ons land uit.

Iedereen mee!

Samen meer bereiken. Als officiële hoofdsponsor van de Rode Duivels staat GLS België altijd als een blok achter het team. Per thuiswedstrijd van de Rode Duivels beschikt GLS over een aantal tickets. GLS nodigt ook altijd een aantal sociaal of economisch minder bedeelde kinderen en gehandicapte kinderen op de wedstrijden uit.

Onze medewerkers in de verscheidene GLS-depots zorgen er bovendien voor dat elk van hen regelmatig een liefdadigheidsorganisatie voor een bezoek aan het stadion uitnodigt. Altijd een blije en enthousiaste beleving voor deze organisaties!